Iedere maandagavond ben je welkom…

Van één van onze leden:

“Een jaar of wat geleden had ik besloten om op zoek te gaan naar een koor. Al jaren was er de wens om te gaan zingen maar had ik steeds de stap nog niet durven zetten. Op een koude winteravond liep ik over de kerstmarkt, dik ingepakt en wolkjes uitademend. Op een podium stond daar een koor te zingen. Ik bleef staan luisteren en werd aangetrokken door hun enthousiasme. De manier waarop ze samen stonden te zingen. Wat ze uitstraalden. Wat ik hoorde. Later thuis, me opwarmend voor de kachel, heb ik hun website www.popkoorxcream.nl. bezocht en besloot ik de spreekwoordelijke stoute schoenen aan te trekken. Op de eerste repetitie avond die ik bezocht werd ik hartelijk ontvangen en op weg geholpen met de verschillende teksten. Nog wat bleu zong ik de liedjes mee. Vierstemmig en sommige met solisten erbij. En ik ben gebleven. Met veel plezier zing ik al jaren bij dit gezellige koor. Onze dirigent is er maar druk mee om alles in goede banen te leiden om het zo mooi mogelijk te laten klinken. Er is aandacht voor uitspraak, adem gebruik en hoe je je mond als klankkast optimaal gebruikt. Maar het is niet alleen het zingen. We hebben oog voor elkaar, zien naar elkaar om. Ons repertoire bestaat uit verschillende songs. Van Fix You van Coldplay, Oceaan van Racoon, Human van Rag’n Bone Man tot Kiss From A Rose van Seal en natuurlijk nog veel meer. Kom maar eens kijken en neem gerust iemand mee. In de pauze is er koffie en thee en meestal wel wat lekkers! Voel je welkom!”

Betsy ter Haar
Hoge Alt

Iedere maandagavond (behalve in de schoolvakanties) ben je welkom om lekker mee te zingen, kijken mag natuurlijk ook, maar meedoen is veel leuker.

We reperteren in De Zeven Linden aan de Lange Wijk 166 te Dedemsvaart, van 20.00 tot 22.00 u.

En we treden regelmatig op in o.a. Hardenberg, Ommen en meerdere plaatsen in de regio.

Daarnaast zingen we ook op enkele sfeervolle kerstmarkten in onder andere Bad Bentheim.

0 comments on “Iedere maandagavond ben je welkom…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *